| nickeR screenshots | |
|
+66Nikecyy Stoyancho0o Daytona бирджан soEasy nickeR galskain alexmarev BoRk0o minitek Jokerftw dikey92 free_drift S.Hristov Lekofis. iMax Young Khalifa LaGGer Dominationskill icreepy FeaR_ Unlimited sexidikei lefkocit Ps'Design wasabi XpLi798 scroller zelioone animaL1070 TrueSeekerr Role[X]. Johnsword Pionner MattDrift Powerb0y iksD xep1337 ReacT94 M.Angelov Teo0dor INSOMNIA Projects Yasen t3ch0 WorldWide driftpuhi TheFury imbaalanced Pawlak Fursty impress4etyy danipod Neskuik star94 theband1 illest_kid12 KpuCk0 Spirit BuRn0u7 T3DK00 0utwalz Ventspils BugzzII SparcK Frea]{ 70 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
M[]NSTER Администратор
Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Сря 31 Юли 2013 - 22:25 | |
| | |
|
| |
Ps'Design Редовен
Брой мнения : 402
| |
| |
Daytona Модератор
Брой мнения : 2179
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Сря 31 Юли 2013 - 23:58 | |
| Остави го не искам разправии тук,разбрахме се във скайп,просто съм завиждал че е във дм и правел снимки както и карал по добре от мене,без коментари повече по спора.Не се разбира от дума момчето във еуфория е още. | |
|
| |
M[]NSTER Администратор
Брой мнения : 989
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Сря 31 Юли 2013 - 23:59 | |
| Има го блъра за който говорите,просто е по слаб зад прозорците.. стоп със спора! | |
|
| |
lefkocit Нов потребител
Брой мнения : 40
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 7:28 | |
| Чакайте малко тука да не е някакъв конкурс за най-изпипана снимка? Момчето просто прави снимки когато му е интересно и ги качва.. Какво толкова го взимате на сериозно тоя форум че чак коментирате като давате собствената си оценка пък после играете жертви... Нормално е да се ядоса момчето щом някой постоянно коментира работата му че не си я върши. Никъде не е казал че тя ще е перфектна... Оставам с впечетлението, че наситина има някаква завист и точно тя те кара толкова усърдно да му гледаш галерията и да му вадиш кирливите ризи.. оправете се ;х | |
|
| |
Ventspils Редовен
Брой мнения : 630
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 9:24 | |
| Има си блур, пусни им оригинала на снимката и да се свършва. | |
|
| |
Johnsword Професионалист
Брой мнения : 696
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 10:15 | |
| На Dikey Подписа нямаше равен.. той е точно за тази тема.. той беше В Американски форум питаш нещо и ти отговарят, в Руски форум питаш нещо и теб те питат, в Български форум питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.. и двамата имат право и Daytona & Nicker. Дайтона прави забележки за да се поправи другия път не говоря за конкретна снимка, а Ник е прав, че постоянно му се правят забележки и му е омръзнало (не говоря за конкретен човек, не ме разбирайте погрешно) | |
|
| |
nickeR Професионалист
Брой мнения : 764
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 10:30 | |
| Искам да ви кажа, че нямам нищо против някой да коментира,напротив. Но ако става дума за Daytona, той го прави от завист.. Вчера ми се лигавише в nayuka factory сървъра след което отнесе бана.. Снощи в скайп му казах просто да спре да пише в темата ми и той ми каза: в свободна страна сме,няма как да ми забраниш.. Ще си замълча, и за 2-ри и последен път ти казавам, СПРИ ДА КОМЕНТИРАШ В ТЕМАТА МИ !!!
| |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 12:17 | |
| | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 21:49 | |
| | |
|
| |
wasabi Начинаещ
Брой мнения : 171
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Чет 1 Авг 2013 - 22:20 | |
| Грешно си добавил Motion Blura! | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пет 2 Авг 2013 - 0:27 | |
| | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пет 2 Авг 2013 - 13:01 | |
| | |
|
| |
wasabi Начинаещ
Брой мнения : 171
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пет 2 Авг 2013 - 13:47 | |
| Smoke fail | |
|
| |
alexmarev Администратор
Брой мнения : 370
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пет 2 Авг 2013 - 14:47 | |
| Made my day... Ники, от доста време правиш снимки, и то много снимки си направил...не разбра ли, че трябва малко да помислиш, не всичко да го правиш, колкото да пуснеш снимка. И да не кажеш после че и аз хейтвам, ще ти кажа грешките. 1-во: пушека е само от едната страна... 2-ро: знаеш, че трябва да добавиш спирачния диск...ама въобще не си помислил как...до колкото виждам, предния апарат, не е за отпред, а просто си го обърнал по най-тъпия начин...ъгъла под който си снимал снимката, и ъгъла под който е сниман апарата са различни и това е "малко" объркващо. Като добавим, че и апарата изглежда все едно е отвън джаната става 6+...приеми го като градивна критика. Поздрави | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пет 2 Авг 2013 - 22:44 | |
| Добре Алекс, аз от теб няма да се обидя никога защото знам, че ще ми помогнеш винаги. За напред ще се опитам да не допускам такива минимални грешки : ) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Съб 3 Авг 2013 - 11:17 | |
| | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Нед 4 Авг 2013 - 10:49 | |
| | |
|
| |
Johnsword Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Нед 4 Авг 2013 - 11:34 | |
| | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Нед 4 Авг 2013 - 15:02 | |
| | |
|
| |
Johnsword Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Нед 4 Авг 2013 - 16:01 | |
| Ники не искам да ми се сърдиш, но намаляй малко Motion Blur-a на пушека. Моите снимки така или иначе не са перфектни и за нищо не стават, но поне твоята галерия да е добра. Иначе като цялостен едит е супер ! Браво ! | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пон 5 Авг 2013 - 14:02 | |
| | |
|
| |
nickeR Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пон 5 Авг 2013 - 16:10 | |
| | |
|
| |
Johnsword Професионалист
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пон 5 Авг 2013 - 19:48 | |
|
Последната промяна е направена от Johnsword на Пон 5 Авг 2013 - 21:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
sexidikei Нов потребител
Брой мнения : 71
| Заглавие: Re: nickeR screenshots Пон 5 Авг 2013 - 20:07 | |
| браво | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: nickeR screenshots | |
| |
|